ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Σπουδαία φιλικά έκλεισε η Καλλονή

Σπουδαία φιλικά έκλεισε η Καλλονή

Στην Βόρεια Ιταλία θα πραγματοποιήσει το βασικό της στάδιο προετοιμασίας η Καλλονή, αντιμετωπίζοντας ομάδες της Serie A. Επέστρεψε στον σύλλογο ο Μάρκος Ντος Σάντος.

Γεύση από Serie A θα πάρει η Καλλονή στα τέλη του μήνα, καθώς θα αντιμετωπίσει τρεις ομάδες από την πρώτη κατηγορία της Ιταλίας στην κωμόπολη Πινζόλο της επαρχίας Τρεντίνο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα θα τεθεί αντίπαλος στις 24 Ιουλίου με την Τζένοα, στις 26 με την Λιβόρνο και στις 27 με την Μπολόνια. Η αποστολή της ΑΕΛΚ θα ταξιδέψει για τη Βόρεια Ιταλία στις 17 Ιουλίου, ενώ θα επιστρέψει στη Λέσβο στις 29 του μήνα.

Αυτές τις μέρες διεξάγεται η πρώτη φάση της προετοιμασίας με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις στο γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος».

Στο διάστημα αυτό δοκιμάζονται μάλιστα και αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές, που πέρυσι στελέχωναν το ρόστερ της ΑΕΛΚ Κ20. Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Μπουρούς(επαγγελματίας), ΚώσταςΛίμα(επαγγελματίας), ΑιμίλιοΚίστα(επαγγελματίας), ΡαφαήλΓιουκαρής(επαγγελματίας), ΤζόνατανΜούτσα(επαγγελματίας), ΝίκοςΤριλιανός και ΝίκοςΣταματέρης.

Ο Γιάννης Ματζουράκης έχει σκοπό κάποιοι εξ αυτών να ακολουθήσουν την προετοιμασία και στην Ιταλία. Τόσο ο Έλληνας τεχνικός όσο και διοίκηση της ΑΕΛΚ δίνουν ιδιαίτερη βάση στους νέους οι οποίοι πέρσι κατέλαβαν την 4θέση στο πρωτάθλημα Κ20 της FootballLeague.

Επέστρεψε ο Μάρκος Ντος Σάντος

Σπουδαία φιλικά έκλεισε η Καλλονή

Μετά από απουσία ενός έτους, ο Μάρκος Ντος Σάντος επιστρέφει στην Καλλονή. Ο 32άχρονος Βραζιλιάνος συμφώνησε με την Καλλονή και γυρίζει στη Λέσβο μετά την περσινό του πέρασμα από την Καβάλα. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

''Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την επανένταξη του Marcos dos Santosστις τάξεις της ομάδας μετά από ένα χρόνο απουσίας του. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής κατάγεται από τη Βραζιλία και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού''.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ