ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Σε φουλ ρυθμούς στην Καλλονή

Σε φουλ ρυθμούς στην Καλλονή

Οι προπονήσεις στην Καλλονή συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό προκειμένου η ομάδα της Μυτιλήνης να παρουσιαστεί πανέτοιμη στα φιλικά στην Ιταλία.

Οι ρυθμοί έχουν ανέβει κατακόρυφα στις προπονήσεις της Καλλονής με τον Γιάννη Μαντζουράκη και τους συνεργάτες του να έχουν καταστρώσει ειδικό πρόγραμμα για την καλύτερη φυσική κατάσταση της ομάδας της Μυτιλήνης. Το βάρος ρίχνεται εκεί προκειμένου εν συνεχεία στην Ιταλία να δουλευτεί και το κομμάτι της τακτικής και της ανάπτυξης και η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στα φιλικά της Ιταλίας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν. Το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών που έχουν καταρτίσει ο Γιάννης Ματζουράκης και οι συνεργάτες του περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης με και χωρίς μπάλα ενώ έχουν διεξαχθεί και δύο αγωνιστικά διπλά στο μισό γήπεδο.

Η ένταση των προπονήσεων οι οποίες είναι διπλές (πρωί-απόγευμα) ανεβαίνει όσο πλησιάζουμε στο δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας που θα διεξαχθεί στην Ιταλία ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τα δυνατά φιλικά που θα ακολουθήσουν εκεί".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ