ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Σε καλό δρόμο η παραμονή του Βλάχου στην Καλλονή

Σε καλό δρόμο η παραμονή του Βλάχου στην Καλλονή
Βλάχος INTIME SPORTS

Συνάντηση με τον πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη και τον τεχνικό διευθυντή Προκόπη Καρτάλη είχε ο Βαγγέλης Βλάχος. Το περιεχόμενο της κουβέντας και το θέμα της παραμονής του Έλληνα τεχνικού.

Όταν ο Βαγγέλης Βλάχος έδινε τα χέρια με τη διοίκηση της Καλλονής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Τον τελευταίο καιρό ο τεχνικός από τη Νέα Αρτάκη είχε ενδοιασμούς σχετικά με την παραμονή του στον πάγκο της ΠΑΕ, αλλά τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη και τον τεχνικό διευθυντή Προκόπη Καρτάλη.

Οι τρεις άνδρες είχαν εκτενή συζήτηση, στην οποία ο Μιχαλάκης κατέστησε σαφές πως έχει τη διάθεση να οργανωθεί καλύτερα η ομάδα. Ο Βλάχος από την πλευρά του τούς ανέλυσε τα σχέδια που έχει για την ΑΕΛΚ και τα οποία έγιναν δεκτά από τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Λέσβου.

Στην παρούσα φάση ο Βλάχος φέρεται να είναι διατεθειμένος να μείνει και τη νέα σεζόν στην Καλλονή, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες είναι πιθανό να κάνει τις εισηγήσεις του για το ποιοι παίκτες επιθυμεί να μείνουν και ποιοι όχι.

Την Τρίτη (14/4) το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Δεν συμμετείχαν οι Βαλιός και Κριπιντίρης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ζόρντι Ρόχας και Αγρίτης, ενώ ο μέχρι πρότινος δανεικός στον Φωκικό Κυριάκος Ευαγγελιδάκης γυμνάστηκε με την ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (18/4) η Καλλονή θα παίξει με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ