ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ψάχνει κάτι καλύτερο από τον Μπραούλιο η Καλλονή

Ψάχνει κάτι καλύτερο από τον Μπραούλιο η Καλλονή
Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Πολύ προσεκτική επιδιώκει να είναι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Καλλονή, η οποία δεν θέλει να κάνει άστοχη επιλογή. Ο Μπραούλιο θα αποκτηθεί αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο. Σημαντικές επιστροφές ενόψει Ατρόμητου.

Ο Μπραούλιο Νομπρέγκα δοκιμάστηκε στην Καλλονή, αλλά ύστερα από μερικές προπονήσεις επέστρεψε στην πατρίδα του. Έδειξε θετικά στοιχεία ο Ισπανός, τα οποία λείπουν από τη γραμμή κρούσης της ΑΕΛΚ. Στόχος της ομάδας είναι ωστόσο να μην γίνει αστοχία στην τελική επιλογή.

Για αυτό οι άνθρωποί της αναζητούν κάτι καλύτερο. Αν δεν το βρουν, όσο φυσικά και ο ίδιος ο Ίβηρας δεν έχει κάτι χειροπιαστό, τότε θα κινήσουν τις διαδικασίες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Εκτός από επιθετικό, η νησιώτικη ομάδα αναμένεται κατά τα φαινόμενα να κινηθεί και για παίκτη στη μεσαία γραμμή.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Καλλονή προετοιμάζεται για τον "τελικό" με τον Ατρόμητο, που θα γίνει την Κυριακή (13/12, 17.15) στο Περιστέρι. Ο τεχνικός Θαλής Θεοδωρίδης μετρά τις πολύ σημαντικές επιστροφές των Κενάν Μπαργκάν και Ανέστη Αναστασιάδη.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (11/12) δεν συμμετείχε ο Στρατής Βαλιός λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί καθώς και ο Γιώργος Ξύδας που απουσιάζει με άδεια. Ο Δημήτρης Μπουρούς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο που τον κράτησαν εκτός προγράμματος τη χθεσινή ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ