ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Προπόνηση σε δυο γκρουπ στην Καλλονή

Προπόνηση σε δυο γκρουπ στην Καλλονή

Η επόμενη της ισοπαλίας με την Ξάνθη περιελάμβανε κανονικά προπόνηση για την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου καθώς ακολουθεί το ματς με την Κέρκυρα.

Η ισοπαλία στο ματς με την Ξάνθη μπορεί να μην άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Βαγγέλη Βλάχο αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με την απόδοση των ποδοσφαιριστών της Καλλονής. Ο έμπειρος τεχνικός είδε τους παίκτες του να έχουν ένα πολύ καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και να παρουσιάζουν αρκετές αρετές στο παιχνίδι τους και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα κρατήσει ενόψει της συνέχειας.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες της Καλλονής γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ στην διάρκεια της Δευτέρας ενώ ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το ματς με την Κέρκυρα.

"Στον απόηχο του χθεσινού αγώνα με τη Skoda Ξάνθη στη Μυτιλήνη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών της Καλλονής μας στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου «Γ. Σκούφος» στην περιοχή των ΤΕΛ.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με μασάζ, υδρομασάζ και παγοθεραπεία.

Οι υπόλοιποι εκτέλεσαν μετά την προθέρμανση ασκήσεις με μπάλα προς βελτίωση της αερόβιας κατάστασης και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ