ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Προεδρικό γεύμα στην Καλλονή

Προεδρικό γεύμα στην Καλλονή

Το τραπέζι σε τεχνικό τιμ και παίκτες της Καλλονής έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μιχαλάκης μετά το τέλος της προπόνηση της Πέμπτης.

Ο πρόεδρος της Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης, μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης παρέθεσε δείπνο στο τεχνικό επιτελείο, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και σταμέλη της διοίκησηςσε κεντρικό εστιατόριο της Μυτιλήνης.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κατά την είσοδο του στο χώρο χαιρέτισε τον καθένα προσωπικά και ευχήθηκε «καλή χρονιά με υγεία» σε όλουςκαλωσορίζοντας παράλληλα στην οικογένεια της Καλλονήςκαι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Σε ότι είχε να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και την προπόνηση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο «Γ. Σκούφος» αυτή έγινε παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μιχαλάκη και του Γενικού Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη.

Προεδρικό γεύμα στην Καλλονή

Στην προπόνηση συμμετείχαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Καλλονής Νιαμπούγιου, Κεϊτά, Φουρλάνος και Ζακουανί.

Προεδρικό γεύμα στην Καλλονή
Προεδρικό γεύμα στην Καλλονή

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικοτακτικών ασκήσεων ενώ ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους με οικογενειακό δίτερμα στα 2/3 του γηπέδου.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ο τεχνικός της Καλλονής Γιάννης Ματζουράκης αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας καθώς το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του φετινού πρωταθλήματος.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ