ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Βιθέντε

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Βιθέντε

Ο Ισπανός ακραίος μέσος, Βιθέντε, ο οποίος γνώρισε στιγμές δόξας με τη Βαλένθια στα 11 χρόνια του στο "Μεστάγια" αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ΑΕΛ Καλλονής. Διαβαστε λεπτομέρειες.

Μία ημέρα μετά τη σπουδαία φιλική της νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (3-1), η ΑΕΛ Καλλονής έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά στο μεταγραφικό πεδίο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που επιβεβαιώνονται από τους ανθρώπους της ομάδας της Μυτιλήνης, οι νεοφώτιστοι επιχειρούν να κάνουν το μεγάλο "χτύπημα" με τον Βιθέντε που έχει μείνει εδώ και λίγο καιρό ελεύθερος από τη Μπράιτον.

Ο 32χρονος Ισπανός άσος κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα στην Primera Division έχοντας φορέσει για 11 χρόνια τη φανέλα της Βαλένθια (243 αγώνες - 36 γκολ), με τους ανθρώπους της Καλλονής να παραδέχονται ότι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπο του παίκτη αλλά να τονίζουν ταυτόχρονα τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας όσον αφορά στην απόκτησή του.

Σημειώνεται πως ο Βιθέντε έχει φορέσει 38 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας (3 γκολ) ενώ με τη φανέλα των "νυχτερίδων" μετράει 2 Πρωταθλήματα (2002, 2004) και 1 Κύπελλο Ισπανίας, 1 Κύπελλο UEFA καθώς και 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (το 2004 και οι δύο ευρωπαϊκοί τίτλοι).

Ο Βιθέντε Ροντριγκεθ εν δράσει (Βαλένθια & Μπράιτον):

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ