ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Όλοι οι νέοι παρόντες

Όλοι οι νέοι παρόντες

Η Καλλονή μετά την πρώτη της πετυχημένη ομολογουμένως πορεία στην Super League πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της φετινής σεζόν στο "Γ. Σκούφος".

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε την Τρίτη η Καλλονή μετά την ολοκλήρωση των εργομετρικών τεστ και των ιατρικών εξετάσεων. Ο Γιάννης Μαντζουράκης χαιρέτησε όλους τους ποδοσφαιριστές του και τους ευχήθηκε καλή σεζόν ενώ τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί και ανοιχτή προπόνηση για να δώσει το παρών ο κόσμος της Καλλονής και να γίνει και ο αγιασμός της ομάδας της Μυτιλήνης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ματζουράκη, ο οποίος χαιρέτησε όλους τους παίκτες ξεχωριστά και τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόνπου διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο «Γ. Σκούφος».

Το πλαίσιο των πρώτων αυτών ημερών έχει ως στόχο να μπουν σταδιακά οι ποδοσφαιριστές σε ρυθμό προπονήσεων. Έτσι λοιπόν η πρώτη προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις προσαρμογής και ασκήσεις με μπάλα.

Να σημειωθεί πως στην σημερινή πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία για την πρώτη επίσημη προπόνηση την οποίαθα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να την απολαύσουν ενώ θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός".

Όλοι οι νέοι παρόντες
Όλοι οι νέοι παρόντες
TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ