ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μέσα Λεοζίνιο και Μαρσέλο στην Καλλονή

Μέσα Λεοζίνιο και Μαρσέλο στην Καλλονή
Λεοζίνιο INTIME SPORTS

Με όλα τα όπλα στην "φαρέτρα" του θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ η Καλλονή καθώς ο Γιάννης Ματζουράκης υπολογίζει τόσο στον Λεοζίνιο όσο και στον Μαρσέλο.

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής και με τους Λεοζίνιο και Μαρσέλο να δίνουν το παρών θα υποδεχθεί την Τετάρτη η Καλλονή τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και να ξεκολλήσουν από την 10η θέση στην οποία βρίσκονται το τελευταίο διάστημα.

Ο έμπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε είκοσι ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και φυσικά η παρουσία του Μαρσέλο είναι η πρώτη μετά την επιστροφή του στο τριφύλλι.

"Την τελευταία της προπόνηση ολοκλήρωσεπριν από λίγη ώρα η ομάδα μας στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τονΠΑΟΚ αύριο στις 19:30. Το πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με ασκήσεις τακτικής και έκλεισε με διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο Γιάννης Ματζουράκης θα έχει στη διάθεσή για την αναμέτρηση με τον "Δικέφαλο του Βορρά"όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς οΛεοζίνιοο οποίος εξέτισε ποινή λόγω καρτών στη Βέροιαεπιστρέφειενώ γιαπρώτη φορά συμπεριελήφθηστην αποστολή ο βραζιλιάνος Μαρσέλο.

Οι είκοσι που επέλεξε ο έμπειρος προπονητής μας είναι οι:Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κειτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Μαρσέλο, Μανούσος, Αγρίτης, Χουάνμα και Καμαρά".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ