ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ματζουράκης: "Προχωράει καλά η προετοιμασία"

Ματζουράκης: "Προχωράει καλά η προετοιμασία"

Ικανοποιημένος από την ως τώρα έκβαση της προετοιμασίας είναι ο Γιάννης Μαντζουράκης. Ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών η ΑΕΛΚ.

Αρκετά καλή εικόνα έχει δείξει η Καλλονή ως τώρα στο διάστημα της προετοιμασίας της στην Ιταλία, όπου έχει δώσει τρία φιλικά.

Μετά τις νίκες επί των Καλτσιοτσιέζε και Τζένοα Ιντερνάσιοναλ ήρθε η ισοπαλία με την Τζένοα, αποτελέσματα που έδωσαν το δικαίωμα στον Έλληνα τεχνικό να χαμογελάει.

Ο τελευταίος δήλωσε στο aelk.gr: "Η προετοιμασία προχωράει καλά. Είναι σκληρή αλλά δεν έχουμε τραυματισμούς. Οι παίκτες μου προσπαθούν να εφαρμόσουν αυτά που δουλεύουμε σε θέματα αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Οι συνθήκες εδώ είναι πολύ καλές".

Αναφορικά με το χθεσινό φιλικό κόντρα στην Τζένοα ο Γιάννης Ματζουράκης δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας: "Τα παιδιά έτρεξαν πολύ και πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι παίζαμε με μία τυπική ιταλική ομάδα, σφιχτή και ότι για εμάς προηγήθηκε ένα 4ωρο κουραστικό ταξίδι μέχρι να φτάσουμε στο γήπεδο" τόνισε ο προπονητής μας και συμπλήρωσε: "Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε τα στοιχεία που έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα. Χθες αγωνίστηκαν 22 ποδοσφαιριστές και είχαμε στην αρχική μας ενδεκάδα τρεις μικρούς".

Ματζουράκης: "Προχωράει καλά η προετοιμασία"

Το πρόγραμμα των φιλικών

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα μας έχει οριστεί για αύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου, στις 18:00, με την Λιβόρνο στην περιοχή της Folgaria, στο τοπικό γήπεδο La Pineta.

Στο τελευταίο της φιλικό επί ιταλικού εδάφους η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Μπολόνια, στο Δημοτικό Στάδιο του Andalo. Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 5 το απόγευμα.

Στην Τουρκία θα βρεθεί η ομάδα μας το διάστημα 3-5 Αυγούστου για να αντιμετωπίσει στις 4 του μήνα στις 17:30 σε φιλικό αγώνα την Akhisarspor, ομάδα πρώτης εθνικής (Süper Lig) της Τουρκίας.

Ματζουράκης: "Προχωράει καλά η προετοιμασία"
TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ