ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ματζουράκης: "Ιστορική νίκη για την Καλλονή"

Ματζουράκης: "Ιστορική νίκη για την Καλλονή"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Ματζουράκης μίλησε για μία ξεχωριστή στιγμή στην ποδοσφαιρική ιστορία της Καλλονής και αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο και στον πρόεδρο της ομάδας.

Ο προπονητής της Καλλονής Γιάννης Ματζουράκης μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου σχολίασε ότι η ομάδα του είχε μεταπτώσεις στην απόδοση του, ενώ επισήμανε τη διαφορά που κάνει η ύπαρξη σταθερής έδρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη: "Μία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για την ομάδα μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιστορική. Κάναμε καλή δουλειά στο γήπεδο άλλοτε αγχωτικά και άλλοτε με ήρεμο τρόπο βρίσκοντας έτοιμες φάσεις. Φτάσαμε στο γκολ και σε ένα δοκάρι. Παλέψαμε με έναν άξιο αντίπαλο ο οποίος αναμενόμενα μας πίεσε πολύ.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα με στατικές φάσεις ενώ διορθωθήκαμε στη συνέχεια. Θα σταθώ στο σημείο που αφορά στα τελευταία δέκα λεπτά και έχει να κάνει με τον κόσμο: του αφιερώνουμε τη νίκη όπως και στον πρόεδρο μας".

Για τη σύγκριση του περσινού με το φετινό ρόστερ:
"Το φετινό ρόστερ είναι καλύτερο πιο ποιοτικό από το περσινό".

Για το που οφείλεται η εξαιρετική αρχή της Καλλονής:
"Η καλή απόδοση που έχουμε οφείλεται στη σκληρή προετοιμασία που έχουμε κάνει. Παίξαμε δυνατά φιλικά και ισχυρές ομάδες, ενώ φέτος παίζουμε στην έδρα μας και αυτό μας βοηθά".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ