ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μαντζουράκης: "Αξιοθαύμαστοι οι παίκτες μου"

Μαντζουράκης: "Αξιοθαύμαστοι οι παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μαντζουράκης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί της Καλλονής, ενώ δεν έκρυψε πως για λόγους τακτικής το παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλό.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Καλλονή, η οποία επιβλήθηκε του Πλατανιά με 1-0 με γκολ του Καζάκη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Μαντζουράκης έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του, οι οποίοι κάθε εβδομάδα παίζουν και σε άλλο γήπεδο, ενώ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, αφού παραδέχτηκε πως το παιχνίδι ήταν κακό για τον οποιονδήποτε ουδέτερο.

"Οι παίκτες μου είναι αξιοθαύμαστοι, γιατί είναι συνεχώς στους δρόμους" είπε αρχικά, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στον "άξιο Καζάκη" και τον συμβολικό πανηγυρισμό του μπροστά στα κενά καθίσματα του ΟΑΚΑ.

Για το παιχνίδι σχολίασε: "Δεν ήταν παιχνίδι για δάφνες το σημερινό. Έλειψαν οι μεγάλες φάσεις. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε το κοντρόλ στη μπάλα. Δεν προωθήσαμε το παιχνίδι με ρυθμό στην εστία. Τόσο εμείς όσοι και οι αντίπαλοι είχαμε αναστολές στρατηγικής και γενικά δεν υπήρξε ρίσκο".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ