ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μαντζουράκης: "Φετφατζίδη, είσαι παικταράς"

Μαντζουράκης: "Φετφατζίδη, είσαι παικταράς"
INTIME SPORTS

Το εγκώμιο του Φετφατζίδη έπλεξε ο τεχνικός της Καλλονής, Γιάννης Μαντζουρακης, μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η είσοδος του Γιάννη Φετφατζίδη στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (πήρε τη θέση του Βάις) έπαιξε το ρόλο της στην βελτίωση της παρουσίας των "ερυθρολεύκων" απέναντι στην Καλλονή και το γεγονός αυτό μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τον Γιάννη Μαντζουράκη.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό λίγο μετά το φινάλε του αγώνα της πρεμιέρας, δίνοντάς του μάλιστα προσωπικά συγχαρητήρια για την ατομική του απόδοση.

"Μπράβο Γιάννη. Ήταν ωραία η εμφάνισή σου. Είσαι παικταράς. Σε πιστεύω πολύ. Συνέχισε έτσι", είπε αρχικά στον "Φέτφα" ο Μαντζουράκης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "Πρωταθλητής", και πρόσθεσε:

"Και βγάλε από το μυαλό σου αρνητικές σκέψεις. Μην ασχολείσαι με το αν παίζεις ή όχι. Να προσπαθείς πάντα, είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός, να τα δίνεις όλα στο παιχνίδι σου.

Και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε επηρεάζει και να σου χαλάει το κέφι", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ