ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μαντζουράκης: "Ποιος αντιλαμβάνεται την απόφαση;"

Μαντζουράκης: "Ποιος αντιλαμβάνεται την απόφαση;"
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Για το ''διαζύγιο'' με την Καλλονή μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο τέως πια προπονητής της ομάδας της Λέσβου ανέφερε μεταξύ άλλων: ''Στόχος ήταν η σωτηρία και νομίζω ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο''.

Αρχικά ο Ματζουράκης ανέφερε: "Υπήρχε μία γκρίνια γιατί σαν ομάδα έπρεπε να κερδίσουμε τον Ατρόμητο, την Βέροια και άλλους. Ξέρω ότι μου ζήτησαν την σωτηρία. Εγώ θα πάω συγχαρώ τα παιδιά και το δικό μου τιμ. Δεν είναι λίγοι οι 23 βαθμοί. Έγινε μία καλή δουλειά. Η ομάδα ξεκίνησε από κάπου και άρχισε να αλλάζει επίπεδο. Στόχος ήταν η σωτηρία και νομίζω ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ποιος μπορεί να αντιληφθεί την απόφαση; Όταν έρχεται η απόφαση είναι απόφαση μιας εταιρείας. Έτσι είναι εδώ στην Ελλάδα. Ανεξάρτητα με όποιες προσφορές στην εργασία και στην συμπεριφορά, αυτά τα πράγματα δεν λαμβάνονται υπόψη".

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ:" Δεν συνέβη τίποτε παραπάνω από δύο μέρη που διαφέρουν πάρα πολύ. Το έργο το έχουμε ξαναδεί και με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα αυτή πάει να χτιστεί τώρα. Είχε μία εικόνα από τις καλύτερες ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα, στο πρώτο ημίχρονο και μία κάκιστη στο δεύτερο ημίχρονο. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός στις στατικές φάσεις. Προειδοποίησα τους παίκτες μου, αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι δεν θα κάνουν και λάθος. Είναι λάθος και δεν πρέπει να γίνεται. Δεν σε αιφνιδίασε κάποιος. Είναι λάθος αυτοσυγκέντρωσης. Μετά άλλαξε η ψυχολογία και σε πέντε λεπτά χάσαμε το παιχνίδι. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί, αλλά θέλει διπλή προσπάθεια. Δεν το περίμεναν και βρέθηκαν μέσα στο πεντάλεπτο της τρικυμίας. Μας πήρε πολύ για να πάρουμε μπρος και να βρούμε ρυθμό".

Για το τι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του:" Στο ημίχρονο αυτό είπα. Επισήμανα αυτή την πλευρά του παιχνιδιού. Να περιμένετε να αντιδράσει, την παραπάνω προσπάθεια".

Για το τι φταίει και ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το σκορ:" Συγχαίρω τον ΠΑΟΚ για την αντίδραση του. Το τι κάναμε εμείς είναι άλλο. Η εικόνα αυτή λίγο πολύ μοιάζει με εκείνη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τότε στο 2-0 η ομάδα έφυγε από το γήπεδο μας. Είναι αρρώστιες π[ου θα τις συναντήσεις. Η ομάδα χτίζεται και πάει βήμα - βήμα. Εύχομαι να πάει καλύτερα τώρα".

Για την σχέση του με τον Άγγελο Αναστασιάδη:" Υπάρχει όχι μόνο μία φιλία αλλά και αλληλοεκτίμηση στο επάγγελμα. Είμαστε παλιοί συμπαίκτες και δύο προπονητές που αλληλοεκτιμώνται".

Για την φάση με τον Χουάνμα:" Ένα παιχνίδι κρίνεται στη μία φάση. Αν είχε μπει το γκολ του Χουάνμα θα ήταν άλλο παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι χτίζονται οι ομάδες"

Για το επεισόδιο του Άγγελου Αναστασιάδη με τον διαιτητή στην αποβολή του Κάτσε: "Δεν είχαμε καμία σχέση. Είναι δική τους υπόθεση. Ο Άγγελος ως ένα σημείο παρεξήγησε την απόφαση του διαιτητή, λανθασμένα, γιατί δεν το ήξερε. Δεν ήξερε ότι ο Κάτσε έβρισε τον διαιτητή. Για μία διαμαρτυρία, σε ένα φάουλ που δεν δόθηκε, έβρισε και αποβλήθηκε. Είχε δίκιο ο διαιτητής. Η διοίκηση δεν φωνάζει. Εγώ είμαι εκτεθειμένος. Όπως και ο Άγγελος. Η διαιτησία είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ