ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Κρεμάει τα παπούτσια ο Χωριανόπουλος

Κρεμάει τα παπούτσια ο Χωριανόπουλος
INTIME SPORTS

Η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε για την Καλλονή ήταν κι η τελευταία για τον Γιώργο Χωριανόπουλο, καθώς ο 36χρονος αμυντικός αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Σε ηλικία 36 ετών, ο Γιώργος Χωριανόπουλος, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, βάζοντας τέλος στη διαδρομή, τελευταίος σταθμός της οποίας ήταν η Καλλονή.

Καθαρός αμυντικός, με βοήθειες στο επιθετικό κομμάτι, ήπιων τόνων, υπόδειγμα ποδοσφαιριστή σ' 'ολη τη διάρκεια της διαδρομής. Όμως, το πλήρωμα του χρόνου έφθασε κι η απόσυρσή του από τη δράση είναι γεγονός.

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος γεννήθηκε τον Γενάρη του 1979 και κατάγεται από τη Νάξο. Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του το 2002 από τον Παναιγιάλειο, κάνοντας μια γεμάτη σεζόν με 23 συμμετοχές. Από το 2003 έως το 2005 φόρεσε τη φανέλα του Κερατσινίου. Το καλοκαίρι του 2005 βρέθηκε στο Χαϊδάρι όπου παρέμεινε έως το 2008. Το 2008 μετακόμισε για μία τριετία στην Καισαριανή και τον Εθνικό Αστέρα. Τη φανέλα της Καλλονής φόρεσε για πρώτη φορά, το 2011. Πανηγύρισε με τις "σαρδέλες" την άνοδο στη Super League, αλλά και την παραμονή σ' αυτή δύο διαδοχικές σεζόν.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ