ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ήττα από Ακχίσαρσπορ, ανησυχία για Κριπιντίρη

Ήττα από Ακχίσαρσπορ, ανησυχία για Κριπιντίρη
INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ Καλλονής ηττήθηκε με 2-0 από την Ακχίσαρσπορ στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό στην Τουρκία. Αποχώρησε τραυματίας ο Κριπιντίρης.

Μέτρια απόδοση και ήττα με 2-0 από την Ακχίσαρσπορ για την Καλλονή. Αναμενόμενη η κόπωση για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη καθώς μέσα σε 24 ώρες έδωσε το δεύτερο (και τελευταίο) φιλικό στην Τουρκία σε συνθήκες καύσωνα.

Η πρώην ομάδα του Φάνη Γκέκα ήταν καλύτερη, ιδιαίτερα στην επανάληψη, και πήρε τη νίκη με γκολ των Ουμάρ (59') και Ουγκούρ (61').

Ο Έγκον δοκιμάστηκε και σε αυτό το φιλικό, ενώ ο Μιχάλης Κριπιντίρης αποχώρησε τραυματισμένος στο πόδι μόλις στο 18'. Η αποστολή επιστρέφει αύριο (5/8) στη Μυτιλήνη και ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Η Καλλονή, μετά τα 3 δυνατά φιλικά στην Ιταλία και τα 2 στην Τουρκία, ψάχνει ακόμα ένα αντίπαλο παρόμοιου επιπέδου πριν την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 19/8.

Πρώτο ημίχρονο: Χογκ (Σιδεράκης 30'), Χωριανόπουλος, Κριπιντίρης (Λεάντρο 18'), Αναστασιάδης, Ποντάνι, Φαρία, Μαρσέλο, Γκαρσία, Λεοζίνιο, Μανούσος, Καζάκης.

► Στο 46' οι Γάλας, Έγκον και Σιλιγαρδάκης πέρασαν στις θέσεις των Μαρσέλο, Καζάκη και Χωριανόπουλου.

► Στο 69' ο Μαρσέλο επέστρεψε στο παιχνίδι αντί του Λεοζίνιο και ο Λαμπρόπουλος μπήκε στη θέση του Ποντάνι.

► Στο 76' ο Τζίμης Βλαστέλλης πέρασε στη θέση του Γιοναν Γκαρσία.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ