ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Η κόντρα με τον Αιολικό συνεχίζεται

Η κόντρα με τον Αιολικό συνεχίζεται

Στην Καλλονή εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση εις βάρος του Αιολικού με θέμα και πάλι το Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.

Ένα νέο επεισόδιο στην κόντρα της Καλλονής με τον Αιολικό με αφορμή το Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης ήρθε να προστεθεί στην διάρκεια της Τετάρτης με την διοίκηση της Καλλονής να βγάζει επίσημη ανακοίνωση εις βάρος του Αιολικού με αφορμή τις εντυπώσεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι άνθρωποι του Αιολικού. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Οι διοικούντες τον Αιολικό αλλά και όλοι οι εντός, εκτός και επί τα αυτά της διοίκησής του θα πρέπει να μάθουν να τιμούν την υπογραφή τους και πρωτίστως να αντιλαμβάνονται τι συμφωνούν.

Επειδή λοιπόν επιχειρείται ένα «παιχνίδι» εντυπώσεων στην κοινωνία του νησιού από τη διοίκηση του Αιολικού και των συν αυτώ, παρουσιάζοντας την ομάδα μας ως άσπλαχνη και αφερέγγυα, διευκρινίζουμε τα εξής:

Στο μεταξύ μας ιδιωτικό συμφωνητικό, στο άρθρο 23, αναφέρεται ρητά πως ανεξάρτητα αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, σε περίπτωση εμβόλιμης αγωνιστικής (Τετάρτη) της Καλλονής στη Superleague, δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί άλλη ομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης το Σαββατοκύριακο που προηγείται του αγώνα. Το ιδιωτικό συμφωνητικό έχει υπογραφεί από την SUPERLEAGUE, την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ και τον ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, εμείς θα περιμέναμε ένα «ευχαριστώ» για την παραχώρηση που κάνουμε ώστε να αγωνιστεί ο Αιολικός το προσεχές Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Το ερώτημα που τίθεται είναι από ποιον";

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ