ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ευχαριστίες στην Καλλονή

Ευχαριστίες στην Καλλονή
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της Καλλονής ευχαρίστησε τον σύνδεσμο φιλάθλων για την παρουσία της σε όλα τα ματς του συλλόγου την φετινή σεζόν.

Η Καλλονή ήταν η μοναδική ομάδα την φετινή σεζόν που θα δώσει 34 εκτός έδρας παιχνίδια με τον σύλλογο να αγωνίζεται όχι απλά μακριά από την έδρα της αλλά εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά λόγω του ότι δεν έγιναν τα απαραίτητα έργα στο γήπεδο της ομάδας.

Η διοίκηση της Καλλονής μετά και το τελευταίο εντός έδρας ματς θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ και δη τους φίλους του Συνδέσμου Φιλάθλων Καλλονής Αττικής.

"Σύσσωμο το επιτελείο της Καλλονής μας στέλνει θερμές ευχαριστίες στα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Καλλονής Αττικής ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για τη συνεχή και εγκάρδια υποστήριξη που παρείχαν σε κάθε αγωνιστική της ομάδας μας. Ηχηρή η παρουσία τους και στο νικητήριο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Μπορεί ο σύλλογος να αριθμεί μόλις 100 μέλη ωστόσο απέδειξαν έμπρακτα και περίτρανα ότι αγαπούν την ομάδα και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλάθλων Καλλονής Αττικής Στράτος Καλογήρου δήλωσε στοaelk.gr:
«Ο σύλλογος ιδρύθηκε για να βοηθήσει και να στηρίξει την ομάδα. Είμαστε 100 μέλη αλλά ήμασταν δίπλα στην ομάδα σε όλα τα παιχνίδια. Προσπαθήσαμε να λειτουργήσουμε ενωτικά φέρνοντας όλο και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Δεν το καταφέραμε αλλά επιφυλασσόμεθα για του χρόνου.

Αγαπάμε την Καλλονή μας και ομολογώ ότι ήμασταν τυχεροί καθότι είδαμε πολλά παιχνίδια, τα τυπικά εντός έδρας αλλά και τα εκτός. Τη νέα αγωνιστική σεζόν θα φροντίσουμε να ερχόμαστε συχνά και στη Μυτιλήνη. Επιπλέον αυτό που θα επιδιώξουμε θα είναι να απομονώσουμε τα εκεί προβλήματα με τους φιλάθλους άλλων ομάδων.

Άλλωστε ακολουθώντας το προφίλ του προέδρου ο οποίος επιζητά την ποιότητα στο ποδόσφαιρο της Καλλονής πέρα από τις συμπάθειες που έχει αποσπάσει η Καλλονή το ίδιο ισχύει και με το Σύνδεσμο μας. Στην ουσία διαφοροποιηθήκαμε από άλλους συνδέσμους καθώς ακόμη και αν χάναμε είχαμε το σθένος να αγκαλιάσουμε τον αντίπαλο φίλαθλο κόσμο και να χειροκροτήσουμε τη νίκη του. Θα είμαστε λοιπόν συνεχώς δίπλα στην Καλλονή δίνοντας ώθηση σε αυτήν την ομάδα να πάει ακόμη πιο μπροστά. Της αξίζει».

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ