ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Επιστροφή στο ΟΑΚΑ για την Καλλονή

Επιστροφή στο ΟΑΚΑ για την Καλλονή
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι της Καλλονής πήραν την απόφαση να παίξουν τα τρία επόμενα εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ προσδοκώντας και σε οικονομικά οφέλη από τις αναμετρήσεις από τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα που στο στρατόπεδο της Καλλονής πληροφορήθηκαν τα ευχάριστα νέα την Παρασκευή ότι τα προβλήματα με την ΓΓΑ λύθηκαν και τα έργα στο γήπεδο θα ξεκινήσουν άμεσα οι άνθρωποι της ομάδας της Μυτιλήνης ανακοίνωσαν πως τα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια θα τα δώσουν στο ΟΑΚΑ.

Ανάμεσα σε αυτά είναι οι αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που σίγουρα θα μπορούσαν να προσελκύσουν αρκετό κόσμο στο Ολυμπιακό Στάδιο και να επιφέρουν και κάποιο κέρδος στον σύλλογο από την Λέσβο.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση αναφέρει:

«Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα δώσει η Καλλονή μας τα τρία προσεχή... «εντός έδρας» παιγνίδια της, για το πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ. Και τα τρία έχουν προγραμματιστεί από την διοργανώτρια να γίνουν Κυριακή. Αυτά είναι:

Με τον Πλατανιά στις 24/11 (17:15) για την 12η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό στις 8/12 (19:30) για την 14η αγωνιστική και με τον ΠΑΟΚ στις 15/12 (17:15) για την 15η αγωνιστικη.

Συνεπώς η... περιπλάνηση της ομάδας της Λέσβου συνεχίζεται. Επιστρέφει στην Αθήνα, μετά τα δύο... «εντός έδρας» παιγνίδια που έδωσε στο «Κλ. Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης».

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ