ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Επέστρεψε ο Μανούσος

Επέστρεψε ο Μανούσος
Μανούσος INTIME SPORTS

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Ματζουράκη, που είδε τον Γιώργο Μανούσο να ξεπερνά τις ενοχλήσεις και να εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης (12/11).

Επέστρεψαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής, μετά το διήμερο ρεπό που έλαβαν από τον Γιάννη Ματζουράκη, ως επιβράβευση για το σπουδαίο ''διπλό'' επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της Καλλονής έχει ως εξής: ''Μέσα σε πολύ καλό κλίμα στον απόηχο της μεγάλης νίκης μέσα στη Νέα Σμύρνη ολοκλήρωσαν την σημερινή τους προπόνηση οι παίκτες της Καλλονής μας στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου «Γ. Σκούφος» στην περιοχή των ΤΕΛ.

Η επάνοδος μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Ματζουράκη περιελάμβανε την καθιερωμένη προθέρμανση και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό.

Έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο αρχηγός της Καλλονής Γιώργος Μανούσος έχει ήδη ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι τραυματίες Ραούλ Γιορέντε και Ντάνιελ Αντέτζο''.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ