ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Επαφές Γκόλια με Καλλονή, υπέγραψε ο Μίκιτς

Επαφές Γκόλια με Καλλονή, υπέγραψε ο Μίκιτς
Γκόλιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον 30χρονο αριστερό μπακ Βασίλη Γκόλια θέλει να κάνει δικό της η Καλλονή, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Υπέγραψε ο 30χρονος Σέρβος μέσος, Νίκολα Μίκιτς.

Η Καλλονή ψάχνει επιτακτικά αριστερό μπακ για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η λύση που έχει προκριθεί είναι του Βασίλη Γκόλια. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής (είναι γεννημένος στις 01/06/1985) είναι σε επαφές με την ΑΕΛΚ και πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιαννιώτης παίκτης παίζει στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" από το 2014. Εφέτος λόγω τραυματισμού έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια, αλλά πλέον είναι απολύτως έτοιμος να παίξει, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, με μακρά θητεία στη Super League.

Υπέγραψε ο Μίκιτς

Επαφές Γκόλια με Καλλονή, υπέγραψε ο Μίκιτς

Ο Νίκολα Μίκιτς υπέγραψε συμβόλαιο στην Καλλονή και η απόκτησή του θα ανακοινωθεί την Κυριακή (10/1). Ο 30χρονος Σέρβος μέσος θα μείνει στην ΑΕΛΚ έως το τέλος της σεζόν, ενώ αν η ομάδα σωθεί, τότε θα μείνει και για τον επόμενο χρόνο.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ