ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Έμφαση στην τακτική από Καραγεωργίου στην Καλλονή

Έμφαση στην τακτική από Καραγεωργίου στην Καλλονή

Ο Νίκος Καραγεωργίου προσπαθεί να περάσει τα θέλω του στους ποδοσφαιριστές της Καλλονής ενώ θέλησε να τους δείξει πως παρά τις δυσκολίες πιστεύει στην παραμονή.

Στην τακτική της ομάδας του έχει δώσει έμφαση όλες αυτές τις μέρες ο Καραγεωργίου στην Καλλονή με τους παίκτες του συλλόγου της Μυτιλήνης να προπονούνται κανονικά την Πέμπτη το μεσημέρι.

Άλλωστε η Καλλονή αντιμετωπίζει το Σάββατο (2/1) τον Ηρακλή και δεν υπάρχει χρόνος για άλλη ξεκούραση και ανάσες παρά μόνο για σκληρή δουλειά. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να περάσει τα θέλω του ώστε η ομάδα του να αρχίσει να παίρνει βαθμούς σε κάθε ματς.

Ο Νίκος Καραγεωργίου τις προηγούμενες μέρες θέλησε να δείξει ότι πιστεύει και ο ίδιος στην παραμονή λέγοντας μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του: " Πιστεύω στην παραμονή αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ, τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε, πιστέψτε το και εσείς".

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η τελευταία προπόνηση της Καλλονήςμας για το 2015.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών μας περιελάμβανε ζέσταμα με παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής στο κυρίως μέρος του και ολοκληρώθηκε με εκπαιδευτικό δίτερμα.

Η ομάδα θα διεξάγει αύριοΠρωτοχρονιάτην τελευταία της προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή το Σάββατο 2 Ιανουαρίου του 2016".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ