ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Εγχειρίστηκε ο Δαύκος στην Καλλονή

Εγχειρίστηκε ο Δαύκος στην Καλλονή
Δαύκος

Σε επέμβαση στο δάχτυλο υποβλήθηκε ο Κώστας Δαύκος στην Καλλονή και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Νίκος Μαλλής υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Μετά τον Άντριου Χογκ, και ο δεύτερος τερματοφύλακας της Καλλονής μένει στα πιτς. Η αναφορά στον Κώστα Δαύκο, ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση στο δάχτυλο μετά από τραυματισμό και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Η ομάδα της Λέσβου, έτσι, μένει με έναν τερματοφύλακα, τον Άλεξιτς.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Τρίτης (21/4) περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χογκ και Κριπιντίρης, ενώ απουσίαζε λόγω τραυματισμού ο Στρατής Βαλιός.

Επαγγελματίας ο Μαλλής

Σημαντική ημέρα για τον ποδοσφαιριστή της Κ20 Νίκο Μαλλή, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην Καλλονή. Ο νεαρός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της ομάδας της Λέσβου και γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 1996. Ο 18χρονος τερματοφύλακας προπονείται από το καλοκαίρι υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ