ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Δεν υπολογίζει σε Άλβες ο Μαντζουράκης

Δεν υπολογίζει σε Άλβες ο Μαντζουράκης
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μαντζουράκης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ η Καλλονή θα παραμείνει και πάλι για δέκα μέρες στην Αθήνα.

Την αποστολή που θα μεταβεί στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου στο «Γ. Σκούφος» ο Γιάννης Ματζουράκης.

Ο έμπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας μας τον νεαρό Άγγελο Γιαζιτζόγλου ενώ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μαρσέλο Άλβεςο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε στη Λέσβο.

Super BALL με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις απ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Σέντρα εκπομπής στις 21:00 με σχόλιο για την ΑΕΚ. Καλεσμένος ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Βασίλης Ρόβας, ο οποίος θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Οι 19 ποδοσφαιριστές είναι: Σιδεράκης, Χογκ, Γιαζιτζόγλου, Βαλιός, Κειτά, Ζακουανί, Νιαμπούγιου, Φουρλάνος, Λεοζίνιο, Ποντάνι, Γάλας, Φαρία, Περόνε, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Καζάκης, Μανούσος, Γιορέντε και Καλτσάς.

Η αποστολή της Καλλονής μας θα αναχωρήσει για την Αθήνα το Σάββατο το απόγευμα και θα παραμείνει για 10 ημέρες καθώς την Τετάρτη (5/2) αγωνίζεται με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και την ερχόμενη Κυριακή (9/2)με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ