ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ατομικό για τρεις στην Καλλονή

Ατομικό για τρεις στην Καλλονή

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν μπορεί να υπολογίζει ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα της Κυριακής τους τραυματίες Βαλιό και Μπουρού ενώ αμφίβολος είναι και ο άρρωστος Αγρίτης.

Συνέχεια στην προετοιμασία της Καλλονής ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα με τον Βαγγέλη Βλάχο να βλέπει στην προπόνηση της Παρασκευής τρεις απόντες οι οποίοι το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τους "Φαίακες".

Συγκεκριμένα οι Βαλιός και Μπουρούς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα καθώς είναι τραυματίες ενώ ο Αγρίτης παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης.

Ο Βαγγέλης Βλάχος έριξε το βάρος στην τακτική στην προπόνηση της Παρασκευής:

"Προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι παίκτες της Καλλονής μας.

Το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές μας υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας Βαγγέλη Βλάχου περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλες, παιχνίδια τριών εναντίον ενός και παιχνίδια τακτικής και μεταβάσεων (transition). Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με σέντρες και τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Δημήτρης Μπουρούς και ο Στρατής Βαλιός λόγω τραυματισμού και ο Ανέστης Αγρίτης λόγω ίωσης".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ