ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ανανέωσαν Κριπιντίρης, Αναστασιάδης

Ανανέωσαν Κριπιντίρης, Αναστασιάδης
INTIME SPORTS

Την ανανέωση των συμβολαίων των Κριπιντίρη και Αναστασιάδη ανακοίνωσε η Καλλονή ενώ οι παίκτες της ομάδας της Μυτιλήνης θα συγκεντρωθούν το Σάββατο για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν.

Στην ομάδα της Καλλονής θα αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν ο Μιχάλης Κριπιντίρης και ο Ανέστης Αναστασιάδης με την ομάδα της Μυτιλήνης να ανακοινώνει την συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λέσβιο αρχηγό της Μιχάλη Κριπιντίρη και τον κεντρικό αμυντικό Ανέστη Αναστασιάδη".

Από εκεί και πέρα το Σάββατο 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της Καλλονής για τη νέα χρονιά με το Δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Το Σάββατο 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών μας για τη νέα χρονιά για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.Θα ακολουθήσει ένα διήμερο με εργομετρικά τεστ. Την Κυριακή 29 Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές μας θα βρεθούν στο Γυμναστήριο Παπάζογλου και την επόμενη μέρα, Δευτέρα 30 Ιουνίου, θα συγκεντρωθούν για τον ίδιο λόγο στο προπονητικό κέντρο Γ. Σκούφος.

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει την 1ηΙουλίου ενώ η πρώτη επίσημη και ανοιχτή στο κοινό προπόνηση της ομάδας θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ