ΒΕΡΟΙΑ

Ζήτησε να φύγει ο Κόστλι

Ζήτησε να φύγει ο Κόστλι

Ο Κάρλος Κόστλι σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να αποχωρήσει από το ρόστερ της Βέροιας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κάρλος Κόστλι ζήτησε να αποχωρήσει από το ρόστερ της Βέροιας. Βάση αυτών και η διοίκηση της ΠΑΕ δεν είναι αρνητική και απομένει να φανεί αν μέσα στις επόμενες ημέρες ο έμπειρος διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ήδη υπάρχουνε σενάρια που κυκλοφορούν σε ΜΜΕ της Ονδούρας σύμφωνα με τα οποία οι εκπρόσωποί του φέρονται να έχουνε πρόταση από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα την οποία και εξετάζουν.

Υπενθυμίζεται πως η Βέροια στις αρχές του Σεπτέμβρη με την συμφωνία με τον Κόστλι του είχε δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από απουσία ενός χρόνου χωρίς όμως να κατάφερε να βοηθήσει τα αναμενόμενα.

Ο Κόστλι πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση της Βέροιας υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη όπως ακόμη και οι Νίκος Καλτσάς και Σήφης Δασκαλάκης.

Δύο από τους ποδοσφαιριστές που επίσης έχουνε ακουστεί πολλά τις τελευταίες ημέρες. Για τον μεν πρώτο περί δανεισμού του μέχρι το καλοκαίρι, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έγινε κάτι είτε με τον Άρη είτε με την ισπανική Έρκουλες, κι όσο για τον δεύτερο έχει ενημερωθεί από την περασμένη εβδομάδα να βρει ομάδα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ