ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς Μπεν και Καλί

Χωρίς Μπεν και Καλί
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Μοχάμεντ Μπεν και Σιρίλ Καλί θα αγωνιστεί η Βέροια το Σάββατο κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η Βέροια θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χωρίς τους Μοχάμεντ Μπεν και Σιρίλ Καλί.

Αμφότεροι δεν συμμετείχαν και στην σημερινή προπόνηση με τον Χοσέ Γκρανέρο να μην τους υπολογίζει για την αυριανή αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Ο Μπεν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλό του με αποτέλεσμα να αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση της «Βασίλισσας του βορρά» και ο Καλί από τράβηγμα στον δικέφαλό του με αποτέλεσμα να τέθηκαν νοκ άουτ.

Σίγουρος απών θα είναι και ο Χοκίν Εσπάρθα που βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην πατρίδα του για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό και αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Η αποστολή της Βέροιας θα ανακοινωθεί το πρωί και στις 11:00 θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου το μεσημέρι θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Το απόγευμα εξάλλου ο Γκρανέρο θα προπονήσει για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές του σε γήπεδο της πρωτεύουσας εν όψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ