ΒΕΡΟΙΑ

Βραβεύτηκε ο Καντιμοίρης

Βραβεύτηκε ο Καντιμοίρης

Το βραβείο του MVP της 26ης αγωνιστικής της Super League πήρε το πρωί ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Γιώργος Καντιμοίρης, για την εμφάνισή του στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες".

Ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Γιώργος Καντιμοίρης, πήρε το πρωί το βραβείο του MVP της 26ης αγωνιστικής της Super League για την εμφάνισή του στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Τον έμπειρο γκολκίπερ βράβευσε η παλιά δόξα της «Βασίλισσας του βορρά», Γιώργος Μασάδης, που τον συνεχάρη για την επιτυχία του και σημείωσε ότι διαθέτει όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας καλός τερματοφύλακας ευχόμενός του ανάλογη συνέχεια.

Βραβεύτηκε ο Καντιμοίρης
INTIME SPORTS

Από την πλευρά του ο Καντιμοίρης ανέφερε: «Το βραβείο αυτό σημαίνει πολλά για μένα μιας και προέρχεται από τον κόσμο», και πρόσθεσε: «Μία διάκριση που ήρθε μέσα από την σκληρή δουλειά που κάνω στις προπονήσεις».

Κι όσο για το καθοριστικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλων Σμύρνης είπε: «Η ομάδα θα πρέπει να δείξει το ίδιο πάθος και θέληση όπως στα τελευταία παιχνίδια», κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στους φιλάθλους να τους συμπαρασταθούν σε αυτή την προσπάθεια.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ