ΒΕΡΟΙΑ

Βέροια-ΑΕΛ 0-1

Βέροια-ΑΕΛ 0-1
INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Βέροια επικράτησε με σκορ 0-1 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας με σκόρερ τον Πινδώνη (65' πεν.). Στο 84' ολοκληρώθηκε το ματς εξαιτίας προβλήματος στους προβολείς.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Βέροια, η ΑΕΛ επικράτησε με 0-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πινδώνη στο 65'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας το παρών έδωσαν περισσότεροι από 800 φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Η Βέροια απείλησε μόλις στο 3' με το καλό σουτ μέσα από την περιοχή του Μάνου αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αποστολίδη όπως και αυτό του Μπεν στο 14'.

Κάτι ανάλογο και στο 27' μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν και την μπάλα να κοντράρει σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, ενώ στο 38' ο Βερντού δεν μπόρεσε να σκοράρει μετά από την άστοχη έξοδο του Καντιμοίρη.

Στο 40' ο Αποστολίδης απέκρουσε δύσκολα την μπάλα από το σουτ του Μπαργκάν και στο 45' ο Καντιμοίρης έδιωξε την μπάλα εντυπωσιακά σε κόρνερ μετά την κεφαλιά του Βερντού από την σέντρα του Κοντοδήμου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάνος βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασόπουλο στο 50' αλλά την τελευταία στιγμή τον ανέκοψε ο Κουρτεσιώτης και στο 65' η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πινδώνη που είχε κερδίσει ο ίδιος αφού τον ανέτρεψε ο Όστοϊτς.

Τέλος στο 84' ο διαιτητής Μαλούτας αποφάσισε να λήξει το παιχνίδι γιατί υπήρχε πρόβλημα καθώς οι προβολείς δεν άναψαν.

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν (58' Κατσούλης), Αμαραντίδης (58' Ουνγιαλίδης), Καλί (58' Βέρτζος), Όστοϊτς, Βεργώνης, Βάσκες (69' Παπαδόπουλος), Παυλίδης (69' Χάσελμπαϊνκ), Μπαργκάν (69' Ντόγος), Μπεν, Μάνος (58' Σέντρικ).

Λάρισα (Βοσνιάδης): Αποστολίδης (46' Αθανασόπουλος), Κάστελς (46' Εσπίν), Σαρακατσάνος (46' Μελισσας), Κοντοδήμος (46' Κουρτεσιώτης), Νεμπεγλέρας (46' Καρανίκας), Τζούνιορ (46' Τσεμπερίδης), Περίκο (46' Πινδώνης), Στεφανίδης (46' Φορνέρ), Τσιλιγκίρης (46' Μπλέντι), Μουλόπουλος (46' Σουάνης), Βερντού (46' Γκούρτσας).

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ