ΒΕΡΟΙΑ

Βεργώνης και έπεται Καλί

Βεργώνης και έπεται Καλί
Βεργώνης INTIME SPORTS

Ο Αλέξης Βεργώνης θα βρίσκεται στο ρόστερ της Βέροιας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ αναμένεται να τον ακολουθήσει ο Σιρίλ Καλί

Στο ρόστερ της Βέροιας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται ο Αλέξης Βεργώνης ενώ αναμένεται να τον ακολουθήσει ο Σιρίλ Καλί.

Με την εξέλιξη αυτή αποτέλεσε τον δεύτερο ποδοσφαιριστή της "Βασίλισσας του βορρά" που ανανέωσε το συμβόλαιό του μετά τον Ορέστες που είχε κάνει την αρχή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια για την ανανέωση του συμβολαίου του Βεργώνη ανέφερε: " Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Βεργώνη για ένα χρόνο".

Ουσιαστικά η παραμονή του αποτελεί μία εσωτερική μεταγραφή καθώς η τύχη του είχε γυρίσει την πλάτη σε μία προπόνηση στα μέσα του Οκτώβρη. Τότε όταν είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο εξαιτίας του ότι είχε κολλήσει στον αγωνιστικό χώρο το δεξί του πόδι.

Κατά τα άλλα σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της Βέροιας φέρεται να έχει κινηθεί για την απόκτηση του Γρηγόρη Αθανασίου του Εργοτέλη έχοντας καταθέσει πρόταση στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας προέρχεται από μία γεμάτη και εξαιρετική χρονιά με τους Κρητικούς αφού αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια από τα 40 του πρωταθλήματος της Football League βοηθώντας τα μέγιστα στην άνοδο και άμεση επιστροφή στην Super League.

Όπως και να έχει η επίτευξη της συγκεκριμένης μεταγραφικής κίνησης για την Βέροια θα εξαρτηθεί από την διάθεση του Εργοτέλη δεδομένης και της επιστροφής του στο πρωτάθλημα της Super League.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ