ΒΕΡΟΙΑ

Βάθκεθ: "Να πάμε τη Βέροια όσο πιο ψηλά γίνεται"

Βάθκεθ: "Να πάμε τη Βέροια όσο πιο ψηλά γίνεται"
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Βάθκεθ μίλησε ισπανικά ΜΜΕ, οριοθετώντας τους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς του στόχους με την ομάδα της Βέροιας.

Την επιθυμία του να βοηθήσει τη Βέροια να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να πετύχει τους στόχους που έχουν ήδη τεθεί, εξέφρασε στην ισπανική ιστοσελίδα Sporthuesca.com ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της "Βασίλισσας του Βορρά", Νταβίντ Βάθκεθ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταβίντ Βάθκεθ:

Γιατί επέλεξε την Ελλάδα και τις ομοιότητες / διαφορές με την Ισπανία: "Αποφάσισα να πάω στην Ελλάδα γιατί δέχτηκα μία κλήση από τον Κίκε Ερνάντεθ και ήθελα να ζήσω την εμπειρία σε μία άλλη χώρα, σε ένα άλλο ποδόσφαιρο και σε μία άλλη κουλτούρα. Προς το παρόν είμαι μαγεμένος με αυτή την εμπειρία, δεν με ενοχλεί τίποτα. Οι Έλληνες και οι Ισπανοί φίλαθλοι μοιάζουν πολύ, αλλά εδώ οι φίλαθλοι τραγουδούν σε όλο το παιχνίδι. Είναι λογικό να κάνω περισσότερη παρέα με τους Ισπανούς, η γλώσσα είναι διαφορετική και πολλές φορές δεν μπορεί να κάνει ο,τι θέλεις, αλλά επικοινωνούμε στα αγγλικά. Τα ελληνικά, σαν γλώσσα, είναι πολύ δύσκολα."

Τους προσωπικούς και συλλογικούς του στόχους: " Ο στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ο τελικός είναι να μην υποβιβαστούμε. Πρώτα είναι να κοιτάμε μπροστά και να μείνουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είναι δύσκολο να ανταγωνιστούμε συλλόγους, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθώ την ομάδα, παιχνίδι με το παιχνίδι, να παίξω σε όσο το δυνατόν περισσότερο παιχνίδια και να είμαι καλύτερος κάθε μέρα. Μακάρι να κάνω μία καλή σεζόν."

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ