ΒΕΡΟΙΑ

Βασικός ο Μπαργκάν στην Τούμπα

Βασικός ο Μπαργκάν στην Τούμπα
Μπαργκάν Γεωργιάδης Ολαϊτάν INTIME SPORTS

Ο Κενάν Μπαργκάν όχι απλά θα επιστρέψει στην αποστολή της Βέροιας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας αλλά θα είναι και στην βασική ενδεκάδα.

Με τον Κενάν Μπαργκάν εκτός από την αποστολή της Βέροιας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας θα είναι και στην βασική ενδεκάδα.

Αυτό προέκυψε από την σημερινή τελευταία δυνατή προπόνηση που έκαναν το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης οι ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας του βορρά".

Ένα παιχνίδι το οποίο ο προπονητής των "κυανέρυθρων" Δημήτρης Καλαϊτζίδης χαρακτήρισε πολύ δύσκολο, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα του θα επιδιώξει να αποκομίσει βαθμολογικά οφέλη, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Super League.

Το σημερινό πρόγραμμα, μετά την προθέρμανση, περιλάμβανε εκπαίδευση των αμυντικών και των μέσων κόντρα σε υπεράριθμους αντιπάλους και στη συνέχεια στατικές φάσεις, αμυντικές και επιθετικές.

Σύμφωνα με αυτά που έδειξε ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα τέσσερα νέα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Μπάρμπας θα επανέλθει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ορέστες, ο Φράντζ Μπερτίν ως δεξί μπακ αντί του τιμωρημένου Γεωργιάδη, ο Κενάν Μπαργκάν ως αριστερό χαφ αντί του Γκιγέρμο και ο Μάρκους Μοκάκε στην κορυφή της επίθεσης αντί του επίσης τιμωρημένου Κόστλι.

Κι όσο για τους υπόλοιπους επτά θα είναι οι Τζόναθαν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Καλογέρης, Γκιγέρμο, Ολαϊτάν, Ιωάννου. Σε ένα παιχνίδι όπου στα πλάνα του Καλαϊτζίδη θα είναι ο Νίκος Καλτσάς που σήμερα προπονήθηκε κανονικά αφού ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον είχε ταλαιπωρήσει τις προηγούμενες ημέρες.

Στην 18άδα μάλιστα θα βρίσκεται και ο Σιρίλ Καλί που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε για ψυχολογικούς όμως περισσότερο λόγους μετά από δίμηνη απουσία. Όπως επίσης και ο Αλέξης Βεργώνης που αποθεραπεύτηκε μετά την επέμβαση που έκανε στους χιαστούς μετά από πεντάμηνη απουσία.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Θεσσαλονίκη.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ