ΒΕΡΟΙΑ

Βαρύ το κλίμα στη Βέροια

Βαρύ το κλίμα στη Βέροια
Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κατάσταση που επικρατεί στη Βέροια προβληματίζει. "Χτυπημένη" από πολλούς τραυματισμούς η ομάδα της Ημαθίας, από την οποία προκύπτουν μόνο αποχωρήσεις και όχι μεταγραφές. Λειψή η αποστολή με ΠΑΟΚ.

Δεν είναι καλό το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας φιλοξενείται την Κυριακή (17/1, 17.15) στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, αλλά τα χέρια του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη είναι δεμένα. Καλί, Μπαλάφας, Βεργώνης και Γιουσούφ είναι εδώ και καιρό εκτός δράσης, ενώ και ο Μπατιόν αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο μηνίσκο και δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες μέρες.

Επίσης εκτός είναι οι τιμωρημένοι Πούγγουρας - Ναζλίδης, αλλά και ο Γιαννούλης. Όπως γίνεται κατανοητό, η "Βασίλισσα" πηγαίνει "διαλυμένη" στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο. Αυτό που προβληματίζει, κυρίως, είναι ότι προκύπτουν αποχωρήσεις, δίχως να υπάρχει μεταγραφική κινητικότητα.

Παρατηρείται μεγάλη κωλυσιεργία στην εξεύρεση παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο κόσμος των "κυανέρυθρων" παρατηρεί την κατάσταση που υπάρχει και είναι λογικό να έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του. Η Βέροια είναι στην 11η θέση με 19 βαθμούς, ύστερα από 17 αγωνιστικές.

Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Ετζενγκέλε, Μαραγκός, Όστοιτς, Νέτο, Μαλόν, Σιόντης, Νάστος, Καρακώστας, Άρσε, Μαγιέφσκι, Αμπντούν, Γεωργιάδης, Μεληκιώτης, Καϊκούτ, Ξόμπλιος και Κόλα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ