ΒΕΡΟΙΑ

Τρεις στα πιτς εν όψει Κυπέλλου

Τρεις στα πιτς εν όψει Κυπέλλου
INTIME SPORTS

Με τρία προβλήματα επέστρεψε η αποστολή της Βέροιας από την Αθήνα. Τους Γεωργιάδη, Γεωργέα και Καλί που θα χάσουν το πρώτο παιχνίδι της Δ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με την Skoda Ξάνθη.

Οι τραυματισμοί των Γεωργιάδη, Γεωργέα και Καλί στο χθεσινό 1-1 της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο θα τους στερήσουν την παρουσία τους στο πρώτο παιχνίδι για την Δ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Skoda Ξάνθη.

Ένα παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Πέμπτης (17/01, 17:00) και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μην τους υπολογίζει σε αντίθεση με τον Παντελή Καφέ.

Ο Νίκος Γεωργιάδης κληρονόμησε ενοχλήσεις στα πλευρά του από διπλό σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε από ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις με τα αποτελέσματα τους να γίνουνε γνωστά αύριο.

Όσο για τον Νίκο Γεωργέα υπέστη μία σύσπαση στον δικέφαλό του και ο … Καλί ένα διάστρεμμα με αποτέλεσμα μαζί με τον Γεωργιάδη να καταβάλλουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας με τον Λεβαδειακό στην Βέροια.

Κατά τα λοιπά, η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με εκπαιδευτικά τετράγωνα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Πιο χαλαρά προπονήθηκε ο Παντελής Καφές, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και για αυτό άλλωστε είχε μείνει εκτός αποστολής στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο αλλά αναμένεται να επανέλθει σε αυτό της Πέμπτης.

Εν τω μεταξύ δεν έχουν ακόμη λυθεί τα συμβόλαια των Δασκαλάκη, Μπελόν και Μενέντες ενώ στασιμότητα επικρατεί και στα μεταγραφικά μετά το «ναυάγιο» της απόκτησης του Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά με την μορφή δανεισμού από την νορβηγική Ρόζενμποργκ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ