ΒΕΡΟΙΑ

Το φλερτ με "Παπ", ήρθε ο Κάμπορα

Το φλερτ με "Παπ", ήρθε ο Κάμπορα
INTIME SPORTS

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο φέρεται να βρίσκεται η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια την στιγμή που ήρθε για να υπογράψει το συμβόλαιό του ο Χαβιέ Κάμπορα.

Επόμενος στόχος της διοίκησης της Βέροιας είναι η απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου την στιγμή που ήρθε για να υπογράψει το συμβόλαιό του ο Χαβιέ Κάμπορα. Το φλερτ με τον έμπειρο διεθνή επιθετικό και πρώην του Ατρόμητου από την διοίκηση της «Βασίλισσας του βορρά» και τον νέο πρόεδρο αυτής Θόδωρο Καρυπίδη καλά κρατεί τις τελευταίες μέρες.

Στις τάξεις της Βέροιας επικρατεί αισιοδοξία για την απόσπαση της θετικής απάντησης του Παπαδόπουλου και απομένει να φανεί ποια θα είναι η πορεία του φλερτ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ ο Χαβιέ Κάμπορα ήρθε χθες το μεσημέρι στην Ελλάδα (10/8) και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη όπου τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «ΜΑKΕΔΟΝΙΑ» ο νέος πρόεδρος της Βέροιας Θόδωρος Καρυπίδης.

Από εκεί μετέβησαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου εκεί όπου ο Αργεντινός επιθετικός παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι της Βέροιας με την Νίκη Βόλου.

Ο Κάμπορα είναι να περάσει σήμερα Δευτέρα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ενισχύοντας σημαντικά την γραμμή κρούσης των «κυανέρυθρων».

Εκτός του Κάμπορα υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της Βέροιας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αργεντινό μέσο Ρομπέρτο Μπατιόν που αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες, τον Γαλλομαροκινό επιθετικό Σαμίρ Μπενμεζιάν και τον Ιταλοσουηδό αριστερό χαφ Νικολάο Ντουμίτρου.

Ακόμη σε καλό δρόμο είναι το φλερτ με τον Αργεντινό πρώην μέσο του Ολυμπιακού Άριελ Ιμπαγάσα βρίσκεται σε καλό δρόμο παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες συμμετέχει στην προετοιμασία του Πανιωνίου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ