ΒΕΡΟΙΑ

Θέμα ημερών η παραμονή του Ντιέ

Θέμα ημερών η παραμονή του Ντιέ
Ντιέ INTIME SPORTS

Ο Σερζ Ντιέ φαντάζει πολύ πιθανό να παραμείνει στο ρόστερ της Βέροιας και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Την Δευτέρα ή το αργότερο μέχρι την Τρίτη είναι πολύ πιθανό να έχει ολοκληρωθεί η παραμονή του Σερζ Ντιέ στο ρόστερ της Βέροιας.

Ο Ιβοριανός μέσος είχε αποτελέσει από τον περασμένο Ιανουάριο μόνιμο στέλεχος της ενδεκάδας της «Βασίλισσας του Βορρά» και από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στην Super League.

Ο Ντιέ την περίοδο αυτή βρίσκεται στο Λε Μαν της Γαλλίας έχοντας αφήσει πίσω του το Κονγκό όπου συμμετείχε σε ένα φιλικό παιχνίδι προσωπικοτήτων.

Πέραν των ενδείξεων ότι αν όχι την Δευτέρα μέχρι την Τρίτη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η παραμονή του στην Βέροια από την στιγμή που θα συμβεί θα είναι κανονικά παρών στην πρώτη της νέας αγωνιστικής περιόδου της επόμενης Δευτέρας.

Ο Ιβοριανός μέσος με την παραμονή του στην Βέροια πρόκειται να επιστρέψει στην Super League μετά από έναν χρόνο απουσίας έχοντας φορέσει την φανέλα του Ηρακλή από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι το τέλος του 2009 και δεν άργησε να μετακομίσει στην Καβάλα σε λιγότερο από έναν μήνα μένοντας μέχρι το καλοκαίρι το 2011.

Υπενθυμίζεται πως στην διάρκεια της εβδομάδας η διοίκηση της Βέροιας είχε συμφωνήσει την ανανέωση των συμβολαίων της με τους Κοτταρίδη, Γεωργιάδη και Αμαραντίδη με σειρά να παίρνουνε οι Γιώργος Καντιμοίρης και Κώστας Μπάρμπας. Τον Μπάρμπα εξάλλου γνωρίζει πολύ καλά ο Μάκης Χάβος από την συνεργασία τους στον Αγροτικό Αστέρα.

Όσο για άλλους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην άνοδο της Βέροιας στην Super League από την Football League και είναι να κληθεί για να ανανεώσει το συμβόλαιό του είναι και ο Δημήτρης Σαμαράς. Οι Μάικλ Ολαϊτάν και Νίκος Τζημογιάννης έχουνε συμβόλαιο ενώ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο γηγενής Μπάμπης Παυλίδης από την Νίκη Βόλου όπου αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού.

Όπως και να έχει θεωρούταν δεδομένο ότι από σήμερα ήταν να τρέξουνε οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα για την διαμόρφωση του ρόστερ της Βέροιας της νέας αγωνιστικής περιόδου μετά από την προγραμματισμένη επιστροφή του τεχνικού της ομάδας Μάκη Χάβου στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ