ΒΕΡΟΙΑ

Θέλει "βόμβα" με Ιμπαγάσα

Θέλει "βόμβα" με Ιμπαγάσα

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια, Θόδωρος Καρυπίδης, επιθυμεί να φέρει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας τον Άριελ Ιμπαγάσα. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Την απόκτηση του Άριελ Ιμπαγάσα επιθυμεί ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια, Θόδωρος Καρυπίδης. Ο πρώην Αργεντινός επιτελικός μέσος του Ολυμπιακού μπορεί τις τελευταίες μέρες να προπονείται με τον Πανιώνιο ωστόσο δεν έχει υπογράψει ακόμη και δέχθηκε την κρούση του νέου ιδιοκτήτη της "Βασίλισσας του βορρά".

Εν τω μεταξύ μετά την έλευση στην Βέροια και απόκτηση του Χοσέ Μανουέλ Καταλά Μαθουέκος όλα δείχνουν πως η σκυτάλη θα περάσει σε δύο Αργεντινούς με εμπειρία στην ελληνική Super League έχοντας φορέσει την φανέλα του Άρη.

Πρόκειται για τους Χαβιέ Κάμπορα και Ρομπέρτο Μπατιόν που όπως και ο Καταλά αποτελούνε τις τελευταίες κινήσεις δώρο του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργου Αρβανιτίδη, πριν από την οριστική του αποχώρηση από την ΠΑΕ.

Κάμπορα και Μπατιόν αναμένονται αύριο στην Βέροια, ακόμη ακούστηκε το όνομα ενός ακόμη πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη του διεθνή Βολιβιανού, Νάτσο Γκαρσία, ενώ η Βέροια δεν αποκλείεται να αποκτήσει και έναν επιθετικό που έχει αγωνιστεί στη Νάπολι.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ