ΒΕΡΟΙΑ

Τελειώνει με Καντιμοίρη

Τελειώνει με Καντιμοίρη

Το ξεκίνημα της εβδομάδας προμηνύει εξελίξεις στο στρατόπεδο της Βέροιας όσον αφορά την παραμονή δύο ποδοσφαιριστών της στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Των Γιώργου Καντιμοίρη και Δημήτρη Αμαραντίδη.

Μετά τις εκκαθαρίσεις της περασμένης εβδομάδας το ξεκίνημα της τρέχουσας προμηνύει εξελίξεις στο στρατόπεδο της Βέροιας όσον αφορά την παραμονή δύο ποδοσφαιριστών της στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Των Γιώργου Καντιμοίρη και Δημήτρη Αμαραντίδη.

Στη Βέροια θέλουνε να «κλειδώσουν» σύντομα τη θέση του τερματοφύλακα με μία τριάδα όπου αναμένεται να έχει έναν κοινό παρονομαστή σε σχέση με την φετινή. Τον Γιώργο Καντιμοίρη.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας που ήταν βασικός και αναντικατάστατος από τα μέσα της χρονιάς και μετά φαίνεται πως ακόμη και σήμερα θα δώσει τα χέρια με την διοίκηση της ΠΑΕ και θα αποτελέσει τον τρίτο ποδοσφαιριστή που θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Υπενθυμίζεται πως είχανε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες οι Μπράνκο Όστοϊτς και Αλέξανδρος Βεργώνης.

Με την παραμονή του ο Καντιμοίρης θα είναι ο ένας από τους τρεις τερματοφύλακες της Βέροιας στην νέα αγωνιστική περίοδο. Κι όσο για τους άλλους δύο θα είναι ο Ισπανός Τσάβι Τζινάρ της Ατλέτικο Μπελάρες με τον οποίο οι συζητήσεις είναι στην τελική τους ευθεία και ο Βασιλειάδης που θα προωθηθεί από την ομάδα των Νέων.Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου είναι πολύ πιθανό να υπάρξει εξέλιξη και με την περίπτωση του Δημήτρη Αμαραντίδη και της δικής του παραμονής στο ρόστερ της Βέροιας.

Από μέρα σε μέρα εξάλλου είναι πολύ πιθανό να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα της πώλησης του Μοχάμεντ Μπεν με την διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια να αναζητεί τον «κλώνο» του.Κι όσο για το θέμα του προπονητή η αναζήτηση και εύρεσή του γίνεται σε συνεργασία με τον Κίκε Ερνάντεθ καθώς θεωρείται δεδομένο πως ο νέος τεχνικός της Βέροιας θα είναι Ισπανός. Μάλιστα αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο άλλοτε τεχνικός του Άρη Λούκας Αλκαράθ καθώς δημοσιεύματα στην Ισπανία κάνουνε λόγο ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται σε πάγκο ελληνικής ομάδας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ