ΒΕΡΟΙΑ

Tα τυπικά για Ιμπαγάσα, πάει για "μπαμ" με Παπαδόπουλο

Tα τυπικά για Ιμπαγάσα, πάει για "μπαμ" με Παπαδόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ταξίδεψε στην πόλη της Βέροιας και βρίσκεται μία ανάσα από το να υπογράψει για την ομώνυμη ομάδα. Πλησιάζει ακόμα περισσότερο σε Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Μία πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Βέροια, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στη πρωτεύουσα της Ημαθίας και όλες οι ενδείξεις να συνηγορούν πως μέχρι το Σάββατο θα έχει ολοκληρωθεί ο "γάμος" του με την "Βασίλισσα του βορρά".

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού επισκέφτηκε μάλιστα το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο της Βέροιας και το πιθανότερο είναι πως αφού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το Σάββατο στη συνέχεια θα παρακολουθήσει διά ζώσης τη νέα του ομάδα στο εντός έδρας φιλικό με τον Πανθρακικό.

Η διοίκηση της Βέροιας δεν φαίνεται πάντως διατεθειμένη να σταματήσει την ενίσχυση της ομάδας με την μεταγραφή Ιμπαγάσα καθώς αυτός που παίρνει σειρά είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που όσο περνούν οι ημέρες όλο και "ψήνεται" στην προοπτική να να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Το εντυπωσιακό είναι πως τόσο ο Ιμπαγάσα όσο και ο "Παπ" φλέρταραν με τον Πανιώνιο, με τη Βέροια ωστόσο να κάνει ρελάνς και να κερδίζει όπως όλα δείχνουν και στις δύο περιπτώσεις την άτυπη μάχη με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ