ΒΕΡΟΙΑ

Στροφή στο 4-4-2 από Στόικα

Στροφή στο 4-4-2 από Στόικα
Στόικα

Ο Στέφαν Στόικα επιλέγει από το ντεμπούτο του κιόλας στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας την Κυριακή κόντρα στον Άρη να αλλάξει το σύστημά του σε 4-4-2.

Την αλλαγή του συστήματος της Βέροιας σε 4-4-2 από το ντεμπούτο του κιόλας στην τεχνική της ηγεσία την Κυριακή κόντρα στον Άρη δείχνει να επιλέγει ο Στέφαν Στόικα.

Αυτό προκύπτει από το πώς παρέταξε το σύνολό του στο φιλικό παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου στην Νάουσα με επιθετικό δίδυμο τους Μάνο και Μρντάκοβιτς.

Στο παιχνίδι της Κυριακής πάντως ο Στόικα το πιθανότερο είναι να τοποθετήσει δίπλα στον Σέρβο επιθετικό της «Βασίλισσας του βορρά» και πρώτο σκόρερ της τον Μπεν παρά την απουσία του τις τελευταίες μέρες με άδεια λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στα πλαίσια της προετοιμασίας της Βέροιας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη ο Στόικα δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Γκιγιέρμο Πέρεζ.

Σε ένα παιχνίδι όπου η «Βασίλισσα του βορρά» επιστρέφει στην έδρα της, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μετά από την χρησιμοποίηση του ουδέτερου Καυτανζογλείου Σταδίου κόντρα στον Εργοτέλη, αφού τελείωσαν τα έργα και με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Κι όχι μόνο αυτά αλλά στις τάξεις της ΠΑΕ Βέροια αναμένουνε να επικρατήσει το αδιαχώρητο στις κερκίδες δεδομένης και της παρουσίας τουλάχιστον 2.000 φιλάθλων του Άρη.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ