ΒΕΡΟΙΑ

Στο ψάξιμο για έδρα

Στο ψάξιμο για έδρα

Κι ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια θέλει να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις καλείται να βρει έδρα για την νέα αγωνιστική περίοδο

Σκέψη για τις κοντινές Κοζάνη και Νάουσα.Σε αναζήτηση έδρας βρίσκεται η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια για την νέα αγωνιστική περίοδο καθώς το Στάδιο της πόλης δεν θα είναι έτοιμο μετά τα έργα που θα πρέπει να γίνουνε σε αυτό.

Πιθανότερες έδρες φαντάζουνε τα γήπεδα στις κοντινές πόλεις της Νάουσας και της Κοζάνης. Τόσο λόγω χιλιομετρικής απόστασης όσο και της ποιότητας του αγωνιστικού χώρους τους.

Βέβαια υπάρχει και σκέψη για τις Θεσσαλονίκη (με βασικότερο υποψήφιο το Καυτανζόγλειο Στάδιο) ή Λάρισα (σ.σ. στοAELFCArena) με το όλο θέμα να ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η σημερινή εξέλιξη προέκυψε από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου αναμενόταν να επικυρώσει και τυπικά την απόφαση του Δ.Σ. του ΚΑΠΑ που είναι Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Βέροιας υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού. Απόφαση που είχε εγκρίνει την παραχώρηση του Δημοτικού σταδίου για 10 χρόνια στην ΠΑΕ Βέροια.

Μία εξέλιξη που είχε να κάνει με την άρνηση συγκεκριμένων Δημοτικών Συμβούλων όπως αναφέρουνε οι πρώτες πληροφορίες. Για τον λόγο αυτό και ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ κ. Παυλίδης απειλεί ακόμη και να παραιτηθεί. Πλέον απομένει να φανεί αν θα υπάρξει ανατροπή της κατάστασης.

Εν τω μεταξύ με αφορμή τον κίνδυνο που διατρέχει η ομάδα της Βέροιας να δώσει σε άλλο γήπεδο τα εντός έδρας παιχνίδια της για το νέο πρωτάθλημα τηςSuperLeagueοι φίλαθλοί της στις 19:00 θα παραβρεθούν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης. Αφού πρώτα δώσουνε το παρών στην πρώτη επίσημη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Εκεί όπου είναι να συζητηθεί το θέμα παραχώρησης του γηπέδου στην ΠΑΕ Βέροια για 10 χρόνια. Η κίνηση των οργανωμένων φιλάθλων της Βέροιας θα έχει να κάνει για μια ειρηνική διαμαρτυρία και αν τους δοθεί ο λόγος να εκφράσουνε την άποψή τους.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ