ΒΕΡΟΙΑ

Στο περίμενε για την υπόθεση Κατίδη

Στο περίμενε για την υπόθεση Κατίδη

Στην ΠΑΕ Βέροια δείχνουν να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να υποβάλλουν ένσταση για τιμωρία της ΑΕΚ για τον πανηγυρισμό του Γιώργου Κατίδη στο μεταξύ τους παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου.

Στάση αναμονής τηρούν στην ΠΑΕ Βέροια στο να υποβάλλουν ένσταση για τιμωρία της ΑΕΚ για τον πανηγυρισμό του Γιώργου Κατίδη στο μεταξύ τους παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου.

Μία κίνηση για την οποία προσανατολίζονται και οι ΠΑΕ Άρης και Κέρκυρα καθώς έχουνε έννομο συμφέρον βάση των παραγραφών "1 και 2 του άρθρου "23" του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ".

Σε αυτές γίνεται λόγος για τιμωρία της ομάδας της οποίας ποδοσφαιριστής διαπράξει "ρατσιστική η περιφρονιστική πράξη. Ωστόσο στην ΠΑΕ Βέροια δεν έχουνε κάνει ακόμη κάποια κίνηση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένουνε να κινηθεί αυτεπάγγελτα ο Αθλητικός Εισαγγελέας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το διήμερο ρεπό ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του πρόκειται από αύριο να ξεκινήσουνε την μίνι προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί της διακοπής με την Κέρκυρα.

Εν τω μεταξύ η διακοπή του πρωταθλήματος για το παιχνίδι της Εθνικής μας στην Ζένιτσα με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Μουντιάλ που θα γίνει στα γήπεδα της Βραζιλίας έδωσε την δυνατότητα στον τεχνικό της Βέροιας για αυτό το διήμερο ρεπό.

Όπως και την ευκαιρία στους Καλογέρη και Αμαραντίδη να πραγματοποιήσουνε επιπλέον διήμερο αποκατάστασης αλλά και να επιτρέψει στους Σνάουτσνερ και Καλί να φωνάξουνε παρών κόντρα στους Φαίακες. Κάτι όμως που πολύ δύσκολα να συμβεί με τον Μπαργκάν.

Τέλος στην "Βασίλισσα του βορρά" και ειδικά ο Καλαϊτζίδης στηριζόμενοι στο ρητό η ελπίδα πεθαίνει τελευταία συνεχίζουνε να ελπίζουνε στην έκδοση του δελτίου του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ