ΒΕΡΟΙΑ

Στην τελική ευθεία ο Στόικα

Στην τελική ευθεία ο Στόικα
INTIME SPORTS

Η παραίτηση του Στέφαν Στόικα από την τεχνική ηγεσία της Μιλσάμι από την Μολδαβία τον φέρνει πιο κοντά στην ανάληψη αυτή της Βέροιας. H αποστολή για τον αγώνα με Ολυμπιακό.

Πιο κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βέροιας βρίσκεται πλέον ο Στέφαν Στόικα μετά την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Μιλσάμι από την Μολδαβία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρουμάνος τεχνικός ουσιαστικά είχε θέσει εαυτό εκτός Μιλσάμι από την περασμένη Κυριακή όταν και είχε υποβάλλει την παραίτησή του.

Συγκεκριμένα ο Στόικα είχε υποβάλλει την παραίτησή του μετά από το τέλος του παιχνιδιού της Μιλσάμι με την Ακαντέμια που έληξε ισόπαλο με σκορ 0-0 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Μολδαβίας.

Χθες η διοίκηση της Μιλσάμι έκανε δεκτή την παραίτηση του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος όπως δείχνουν τα πράγματα πλέον οδεύει στο να επιστρέψει στην Βέροια και να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία για δεύτερη φορά.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στόικα είχε δηλώσει την παραίτησή του και πριν από λίγο καιρό, μετά το τέλος του αγώνα με την Ντάτσια και την ήττα με το βαρύ 4-1 χωρίς όμως σε εκείνο το χρονικό σημείο να γίνει αποδεκτή.

Πλέον και όντας ελεύθερος ο Στόικα το μόνο απομένει για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βέροιας ο 46χρονος Ρουμάνος προπονητής είναι η τελική συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Γιώργο Αρβανιτίδη.

Ο Στόικα αναμένεται ακόμη και σήμερα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για τις τελικές διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ Βέροια ώστε από την Δευτέρα να πιάσει δουλειά κι ενώ στο παιχνίδι της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην άκρη του πάγκου θα καθίσει ο Στέφανος Γαϊτάνος.

Τέλος η αποδοχή της παραίτησης του Στόικα από την διοίκηση της Μιλσάμι χθες συμπίπτει με τα στοιχεία που έδωσε η ΠΑΕ και που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ανακοινώθηκε η αποστολή για Ολυμπιακό

Η Βέροια ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία της για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και το απόγευμα ο υπηρεσιακός τεχνικός της Στέφανος Γαϊτάνος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς στο "Καραϊσκάκης":

Οι παίκτες που την αποτελούν είναι οι: Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μάνος, Πλαβούκος, Σεντεμέντες, Όστοϊτς, Αναστασόπουλος, Μπεν, Ντα Κόστα, Τραπ, Μρντάκοβιτς, Αποστολόπουλος, Ζεζίνιο, Σιόντης και Οικονόμου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ