ΒΕΡΟΙΑ

Στην Ονδούρα ο Κόστλι

Στην Ονδούρα ο Κόστλι

Για την πατρίδα του την Οδνούρα αναχώρησε ο Κάρλος Κόστλι για υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του και θα χάσει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Με απόντα τον Κάρλος Κόστλι που ταξίδεψε σήμερα για την πατρίδα του την Οδνούρα για υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του θα προετοιμαστεί η Βέροια για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η Ονδούρα έχει σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι μεθαύριο με τις ΗΠΑ στον δρόμο της πρόκρισής της στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2014 με την επιστροφή του να υπολογίζεται για την Παρασκευή.

Για αυτό και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν μπορεί να τον υπολογίζει με τον τεχνικό της Βέροιας να αναμένει και τις εξελίξεις στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Παντελή Καφέ από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας για να γνωρίζει αν θα μπορεί να τον έχει ή όχι και πάλι στην διάθεσή του.

Ο 34χρονος έμπειρος διεθνής μέσος ήταν απών της αποστολής στα δύο τελευταία παιχνίδια της Βέροιας. Της περασμένης Τετάρτης στα Πηγάδια με τηνSkodaΞάνθη στον επαναληπτικό για την Δ΄ φάση του Κυπέλλου και χθες με τον Πανθρακικό στην Βέροια για την 20αγωνιστική του πρωταθλήματος τηςSuperLeague.

Κατά τα άλλα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Καλαϊτζίδης θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του τους Άλντο Ντούσερ και Μάρκους Μοκάκε ενώ όσον αφορά τα μεταγραφικά δεν προχώρησε το φλερτ της διοίκησης της Βέροιας με συγκεκριμένο Σέρβο ποδοσφαιριστή.

Αντίθετα στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» συνεχίζεται η προσπάθεια για τον δανεισμό του 26χρονου Ισπανού δεξιού χαφ Ισραέλ Νταβίντ Μπασκόν Γκιγκάτο από την Χερέθ και εκφράζεται η αισιοδοξία για την επίτευξή του.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ