ΒΕΡΟΙΑ

Στην έξοδο Μρντάκοβιτς και Ορέστες

Στην έξοδο Μρντάκοβιτς και Ορέστες
Ορέστες INTIME SPORTS

Ο αποκλεισμός των Μρντάκοβιτς και Ορέστες από την αποστολή του τελευταίου παιχνιδιού της Βέροιας με τον Παναιτωλικό φέρεται να έχει να κάνει με το ότι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν από την Βέροια οι Μρντάκοβιτς και Ορέστες μέσα στις επόμενες ημέρες αν και οι δύο ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής δεν έχουνε κάποια ενημέρωση.

Μία εξήγηση που έχει να κάνει με τον αποκλεισμό τους από το τελευταίο παιχνίδι της "Βασίλισσας του βορρά" με τον Παναιτωλικό την στιγμή που αμφότεροι είναι τραυματίες.

Μία εξήγηση που έδωσε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού ο τεχνικός της ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς, με τον Ορέστες σε επικοινωνία του Sport24.gr να δήλωσε άγνοια.

" Είμαι τραυματίας και για αυτό δεν ήμουνα στα πλάνα του κόουτς στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αφού θα είμαι έτοιμος σε 5-10 μέρες και δεν έχω καμία ενημέρωση επί του θέματος".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ξεκίνησε χθες με μία πρωινή προπόνηση που έγινε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας".

Ο Ντόστανιτς πλην των Μρντάκοβιτς και Ορέστες δεν είχε στην διάθεσή του τον στρατευμένο Τζημογιάννη, τον τραυματία Σεντεμέντε που βρίσκεται με άδεια στην ιδιαίτερη πατρίδα του και τον Τραπ που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Η συμμετοχή του Τραπ στο μεθαυριανό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης είναι αμφίβολη, ενώ σίγουροι απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Μπαργκάν και Αμαραντίδης. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ