ΒΕΡΟΙΑ

Στη λίστα και ο Καταλά

Στη λίστα και ο Καταλά

Στην Βέροια μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια, αναμένεται να γίνουν τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές. Στα υπόψη για το κέντρο της άμυνας εκτός του Γάλλου Μπρεσέ και ο Ισπανός Καταλά.

Ο Ισπανός τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά» Χοσέ Γκρανέρο επιθυμεί την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του εν όψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League για να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή.

Το βάρος του έχει πέσει στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού. Για την θέση του κεντρικού αμυντικού εκτός του Γάλλου, Ζερεμί Μπρεσέ, στην λίστα τους προστέθηκε και ο Ισπανός, Χοσέ Μανουέλ Καταλά.

Πρόκειται για 29χρονο με ύψος 1,82μ. αριστεροπόδαρο αμυντικό, που αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως πλάγιος μπακ και έγινε γνωστός κυρίως από την παρουσία του στην Βιγιαρεάλ.

Το 2012 μεταπήδησε στη Μούρθια ενώ το καλοκαίρι του 2013 είχε πάρει μεταγραφή στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά λόγω τραυματισμού που είχε αγωνίστηκε μόλις σε 5 παιχνίδια.

Κι όσον αφορά την αναζήτηση επιθετικού οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με 2-3 περιπτώσεις και επιθυμούν στην διάρκεια της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις.

Μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρχουν αφίξεις. Εκτός του κεντρικού αμυντικού και του επιθετικού οι άλλες δύο υπό εξέταση θέσεις ενίσχυσης της Βέροιας είναι η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός αριστερού εξτρέμ. Θέση για την οποία προέκυψε πρόβλημα στο φλερτ με τον Αφρικανό που ήταν έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα αλλά δεν εκδόθηκε ακόμη η βίζα του. Για αυτό και η μεταγραφή του είναι ακόμη στον αέρα.

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι αύριο θα γίνει μια πρωινή προπόνηση και ακολούθως η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ