ΒΕΡΟΙΑ

Στεβάνοβιτς: "Νόμιζαν ότι τελείωσε το παιχνίδι"

Στεβάνοβιτς: "Νόμιζαν ότι τελείωσε το παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία κόντρα στον Πλατανιά έμεινε ο τεχνικός της Βέροιας, Γκόραν Στεβάνοβιτς. Τι είπε για την ανατροπή και τις απουσίες βασικών παικτών.

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία κόντρα στον Πλατανιά έμεινε ο τεχνικός της Βέροιας, Γκόραν Στεβάνοβιτς, καθώς όπως δήλωσε μετά το ματς έλειπαν πέντε βασικοί.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γκόραν Στεβάνοβιτς δήλωσε:

" Σε έναν αγώνα που μπήκαν τέσσερα γκολ πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Νομίζω ότι βέβαια οι φίλαθλοι πρέπει να είναι πιο ευχαριστημένοι που είδαν τόσα γκολ. Οι δυο ομάδες πιστεύω ότι είχαν από ένα ημίχρονο.

Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα με κάρτες και παίξαμε και χωρίς 4-5 βασικούς. Έμεινα όμως ευχαριστημένος από όλες τις γραμμές, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο, δεχθήκαμε δυο γκολ από λάθη δικά μας. Όσο προχωράει το πρωτάθλημα θα γινόμαστε καλύτεροι".

Για το αν είχαν όντως γαστρεντερίτιδα οι Ορέστες, Όστοϊτς και Μπάρμπας ή υπήρχε πρόβλημα με τα δελτία: " Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προβλήματα".

Για το γεγονός ότι πίστεψε στην ανατροπή με τις αλλαγές που έκανε: " Είχαμε απουσίες αλλά είχαμε διαβάσει τον Πλατανιά. Μου φάνηκε ότι οι παίκτες του Πλατανιά νόμιζαν ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι στο 2-0".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ