ΒΕΡΟΙΑ

Σενάρια για Κίκο

Στην Βέροια εκτός της απόφασης για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν τις επόμενες ημέρες κινούνται μεταγραφικά έχοντας βάλει στο στόχαστρό τους τον Κίκο Φεμενία.

Στο στόχαστρό της Βέροιας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου βρίσκεται ο Κίκο Φεμενία την ίδια ώρα που φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουνε τις επόμενες ημέρες.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κίκε Ερνάντεθ, και ο προπονητής της Χοσέ Γκρανέρο έχουνε ρίξει κυρίως τα δίχτυα τους στην γνώριμή τους αγορά. Της πατρίδας τους. Την ισπανική.

Έτσι μετά τον Αλεχάντρο Κάστρο Φερνάντες, που φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά, οι «κυανέρυθροι» όπως αναφέρουνε δημοσιεύματα από την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου έχουν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για έναν ακόμη μεσοεπιθετικό. Τον 23χρονο Κίκο Φεμενία.

Ο ύψους 1,74 Ισπανός αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Χέρκουλες, ενώ τις τελευταίες σεζόν έπαιξε στις Β’ ομάδες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμη έχει συμμετοχές με όλες τις Εθνικές ομάδες Νέων της Ισπανίας.

Ο Κίκο που διακρίνεται ιδιαίτερα για την ταχύτητά του και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην δεξιά πλευρά όσο και ως δεύτερος επιθετικός, έχει ακόμη δύο προτάσεις από Ισπανικές ομάδες. Από τις Αλικάντε και Αλκορκόν.

Από εκεί και πέρα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές που δεν έπεισαν ότι μπορούν να δώσουνε το κάτι παραπάνω στην «Βασίλισσα του βορρά». Ο λόγος για τους Ιβάν Μαλόν και Χοσέ Καταλά.

Στην ίδια μοίρα φαίνεται να ανήκει και ο Γιώργος Γεωργιάδης παρά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Σημαντικό ρόλο ενδεχομένως να παίξει και το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε την περασμένη εβδομάδα μετά από την απόφαση του Γκρανέρο να τον κάνει αλλαγή στο παιχνίδι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη στη «μαύρη λίστα» του Ιανουαρίου βρίσκονται αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι οι Μάνος, Ντόγος, Μεληκιώτης, Μαρκέλης, Άρτσε, Σέντρικ, Χομσίογλου, Χάσελμπαϊνκ, Τσιάμης και Παναγιωτούδης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ