ΒΕΡΟΙΑ

Σε θέση μάχης και ο Τραπ

Σε θέση μάχης και ο Τραπ
Τραπ INTIME SPORTS

Ο Ράτκο Ντόστανιτς είδε με ικανοποίηση στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας της Βέροιας για το παιχνίδι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια και τον Πετρ Τραπ να τίθεται στην διάθεσή του.

Προς ικανοποίηση του Ράτκο Ντόστανιτς στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας της Βέροιας για το παιχνίδι της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια και ο Πετρ Τραπ τέθηκε στην διάθεσή του.

Ο Τραπ συμμετείχε κανονικά στην σημερινή προπόνηση με αποτέλεσμα να τον συμπεριληφθεί στην αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού, σε αντίθεση με τους Τζόναθαν, Σιόντη και Βεργώνη που τέθηκαν οριστικά νοκ άουτ.

Εκτός αποστολής της "Βασίλισσας του βορρά" θα μείνει και ο Νίκος Τζημογιάννης, ο οποίος στάθηκε άτυχος στο τέλος της χθεσινής προπόνησης καθώς υπέστη διάστρεμμα.

Κι όσο για τον Σέρβο Όστοϊτς εξαιτίας των ενοχλήσεων στην μέση του ακολούθησε πιο χαλαρό πρόγραμμα, αλλά παρόλα αυτά πιστεύεται ότι θα βρίσκεται στην διάθεση του Ντόστανιτς για το παιχνίδι στα Πηγάδια.

Οι "κυανέρυθροι" θα κάνουν αύριο Σάββατο ένα χαλάρωμα ολοκληρώνοντας και τυπικά την προετοιμασία τους και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που το μεσημέρι θα ταξιδέψει για την ακριτική πόλη.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Ντόστανιτς όπως έδειξε και στην σημερινή προπόνηση προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει σημαντικό μέρος της ενδεκάδας που χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού της περασμένης Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Στο διάστημα που επιτεύχθηκε η ανατροπή του 0-1 του ημιχρόνου και του 1-2 του 60' με την Βέροια να επιστρέφει στις νίκες στο πρωτάθλημα της Super League μετά την 2η αγωνιστική και το 2-0 επί του ΟΦΗ.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αναστασόπουλος και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουνε οι Σισοκό και Ορέστες με δεξί μπακ τον Γεωργιάδη και αριστερό τον Αμαραντίδη.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Όστοϊτς, Ζεζίνιο και Μπεν με τον Μπαργκάν αριστερά χαφ και δεξί τον Καλτσά και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μρντάκοβιτς.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ